VAŽNO OBAVEŠTENJE - studentima osnovnih akademskih i master studija

Obaveštavaju se studenti svih godina osnovnih akademskih studija u četvorogodišnjem i trogodišnjem trajanju, kao i studenti oba master studijska programa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, da će od ponedeljka, 16. januara 2023. godine od 10h startovati OBAVEZNA evaluacija realizatora nastavnog procesa (profesora i saradnika) u zimskom semestru školske 2022/23. godine i trajaće do kraja prijave ispita.

Anketiranje je ANONIMNO i obavljaće se preko ePortal aplikacije.  Studenti koji ne pristupe procesu evaluacije neće moći overiti zimski semestar. Takođe, neophodno je evaluirati SVE PROFESORE I SARADNIKE koji su predavali tokom zimskog semestra školske 2022/23. godine.

 * NAPOMENA za studente I godine osnovnih akademskih studija:

Nastavni predmet "Funkcionalna anatomija" ocenjuje se  na sledeći način. Obzirom da je i teorijski i praktični deo nastave tokom zimskog semestra 2022/2023. realizovala grupa profesora sa medicinskog Fakulteta, studenti će ocenjivati objedinjeno sve predavače na teorijskim i praktičnim predavanjima kroz nosioca predmeta, prof. dr Sinišu Babovića. Dakle, ocenjuje se celokupna grupa profesora preko navedenog profesora dr Siniše Babovića.

NAPOMENA za studente II godine osnovnih akademskih studija:

Nastavni predmet "Fiziologija" ocenjuje se na sledeći način. Obzirom da je i teorijski i praktični deo nastave tokom zimskog semestra 2022/2023. realizovala grupa profesora sa medicinskog Fakulteta, studenti će ocenjivati objedinjeno sve predavače na teorijskim i praktičnim predavanjima kroz nosioca predmeta, prof. dr Nadu Naumović. Dakle, ocenjuje se celokupna grupa profesora preko navedenog profesora dr Nade Naumović.

 

Ukoliko budete imali nedoumica ili nekih problema sa samim procesom evaluacije, pišite na mail:  borispopovic0803@gmail.com

 

Predsednik Komisije za kvalitet i samovrednovanje:

prof. dr Boris Popović

ВРХ