Letnje i Zimske aktivnosti u prirodi - INFORMACIJE O ORGANIZACIJI ISPITA, JUL 2020

Poštovane kolege, 19.07.2020. održaćemo ispit iz Letnjih aktivnosti u prirodi u julskom ispitnom roku. Preciziraću pojedinosti.

Ispitu OBAVEZNO pristupate sa maskom i hemijskom olovkom.

Na ispit OBAVEZNO donosite i predajete indeks.

Na ispit dolazite po grupama onako kako je napisano u sledećem linku - RASPORED STUDENATA PO GRUPAMA, JULSKI ROK 2020. U dato vreme za svaku grupu izaćiću ispred Fakulteta i pozvaću dotičnu. U zgradu ne može da uđe niko drugi do studenti koji su u prozvanoj grupi.

Ispit će se održati u malom amfiteatru poštujući mere prevencije. Po ulasku u mali amfiteatar svi studenti su u obavezi da na za to predviđenu klupu odlože svoje mobilne telefone.

Ispit (testiranje) traje tačno dvadeset minuta.

Testovi će biti pregledani i ocenjeni čim ih predate i odmah vam saopštene ocene. Ukoliko niste zadovoljni ocenom, indeks vraćam i ponovo možete polagati u septembarskom roku (i nadalje). Ukoliko ste zadovoljni ocenom, popunjeni indeksi po grupama će vas čekati na klupi kod portirnice u roku od nekoliko sati od završetka testiranja poslednje grupe. U tom slučaju u indeksu u rubriku za ocenjivanje ćete upisati: PRISUSTVO; KOLOKVIJUM; DODATNO; TEST.

Kolegama koji ne predaju indeks ostvarena ocena neće biti upisana ni u elektronski zapisnik.

P.S. Ispit iz Zimskih aktivnosti u prirodi u julskom ispitnom roku (za one koji ga još nisu regulisali) počinje kako je i napisano u rasporedu ispita - 19.07.2020. u 12.00h. Na isti način poštujemo sve mere prevencije.

Sportski pozdrav!

Prof. dr Milan Cvetković

ВРХ