Социологија и социологија спорта

Предметни наставник: проф.. др Ивана Миловановић

e-mail: i.a.milovanovic@gmail.com

Кабинет: број 67, први спрат

Термини консултација: - среда 10-11ч

 

Основне информације о предмету

 

 

 

ВРХ