Теорија, методика и пракса борилачких спортова

Предметни наставник: проф. др Патрик Дрид

e-mail: patrikdrid@gmail.com

Кабинет: број 71, први спрат

 

Асистент: Mаст. Татјана Тривић

e-mail: ttrivic@yahoo.com

ВРХ