Припреме кандидата за пријемни испит на ФСФВ

Поштовани кандидати,

ево након две недеље од почетка припрема које смо одржавали на отвореним теренима на Ђачком игралишту коначно су се стекли услови да активности реализујемо и у салама Факултета за спорт и физичко васпитање у Ловћенској 16, у здради Центра за спорт у улици др Васе Савића бр 3, као и атлетској стази на Ђачком игралишту где се и до сада реализовала настава из атлетике. Пошто ће се убудуће активности на припремама реализовати на три локације, распоред је модификован и налази су у прилогу на крају овог обавештења за сваку групу понаособ.

Обзиром да су на снази још увек одређене превентивне мере надлежних институција, мораћемо се придржавати појединих правила и препорука како не би довели у опасност ни вас а ни реализаторе припрема од евентуалног ширења вируса у објектима Факултета.

Да вас подсетим на све оне мере које је Факултет прописао још првог дана када сте долазили на пријем кандидата и објасним процедуру уласка у објекте Факултета. У заказано време када по распореду почињу активности ваше групе, потребно је окупити се испред зграде Факултета у Ловђенској 16, или испред улаза у зграду Центра за физичко у улици др. Васе Савића 3 (згради код Ђачког игралишта где сте се још првог дана склонили од кише) у зависности где имате час. Реализатор припрема ће вас позвати да уђете у објекат са ОБАВЕЗНОМ МАСКОМ на лицу и спровести вас до сале. Ту ћете се преобути у патике за салу и ући у њу где ћете даље вежбати по плану и програму одређене активности и током самог вежбања неће бити неопходно носити маску на лицу. Дакле као и до сада, потребно је доћи у опреми за вежбање. Туширање као и пресвлачење у свлачионицама још увек није дозвољено. 

Од понедељка, 15.06. стартује са радом и 6. група коју сачињавају сви мушкарци који су до сада били распоређени у 5. групу као и они који су се уписали у петак 12.06. и привремено су распоређени у неку од постојећих група.

ВАЖНА НАПОМЕНА: Пошто се ситуација са ширењем вируса мења из дана у дан, надамо се само да се стање неће драстично погоршати у наредном периоду јер ћемо у том случају поново морамо излазити из сала и наставити са радом на отвореним теренима о чему ћемо Вас благовремено обавестити. 

Надамо се да ћете имати разумевања за досадашње а можда и будуће одређене промене планова, начина рада и сл. пошто смо сви заједно у ситуацији која тражи адекватну тренутну акцију и прилагођавање новонасталим околностима.

Распоред активности на припремама по групама:

  1. Група 1;
  2. Група 2;
  3. Група 3;
  4. Група 4;
  5. Група 5 и
  6. Група 6.

 

Координатор припрема,

проф. др Борис Поповић

ВРХ