Позив на 14. Међународну научну конференцију "Sport Kinetics 2018"

Поштоване и драге колегинице и колеге,

овим путем желимо да Вас обавестимо о 14. Међународној научној конференцији Sport Kinetics, под називом „Movement in Human Life and Health“ у заједничкој организацији Кинезиолошког факултета Свеучилишта у Загребу и Факултета спорта и физичког васпитања Универзитета у Новом Саду.

Научни покровитељ ове конференције је International Association of Sport Kinetics (IASK), а партнери су: FIEP Europe, Факултет за образовне и одгојне знаности (Одсјек за кинезиологију) из Осијека, те Хрватски кинезиолошки савез.

Конференција ће се одржати у Хотелу Laguna Parentium**** у Поречу/Зелена Лагуна у периоду од 24. до 27. јуна 2018. године а све непосредно пре 27. Љетне школе кинезиолога РХ која се одржава такође у Поречу/Зелена Лагуна, Хотел Делфин** од 27. до 30. јуна 2018. године. На наведено скрећемо Вам пажњу будући на могућност уштеде трошкова превоза учествујући на оба горе наведена догађаја. Такође, у понуди је и смештај у више различитих хотела, различите категорије.

Позване предаваче чине познати научници из целог света:

  1. Prof. James Skinner, Ph.D.  FACSM, Professor Emeritus, Indiana University, USA
  2. Prof. Han C.G. Kemper, Ph.D., Professor Emeritus,   VU University Medical Center | VUmc · EMGO, Institute for Health and Care Research, Netherland
  3. Prof. Włodzimierz Starosta, PhD., Professor Emeritus, State Rasearch Institute of Sport, Warszaw, Poland
  4. Prof. Wiesław Osiński, Ph.D., University of Physical Education, Poznan, Poland

Такође, молимо Вас да ангажманом Вас или Ваших сарадника, писаним пуним радовима или сажецима, допринесете квалитету зборника радова. Исто тако на конференцији ће се додељивати и награде за младе научнике.

Рок за предају пуних радова или сажетака за ову конференцију је 15. април 2018. године, а зборник радова ће имати међународно уредништво и међународну рецензију.

Више о самој конференцији, упутству за писање радова, те регистрацији хотела, можете наћи на линку: http://certitour.com/kongresi/14sportkineticsconference2018/ или у брошури (PDF).

Љубазно Вас молимо да проследите овај позив на конференцију својим колегама који би могли имати интерес за главну тему конференције „Кретање у људском животу и здрављу“.

Радујемо се Вашем доласку у Пореч,  од 24. до 27. јуна 2018. године,

 

Председник организационог одбора конференције

Проф. др Марио Баић

 

 

Guidelines for submission of abstracts and full papers (PDF)

Second announcement for 14th International Scientific Conference of Sport Kinetics 2018 (PDF)

ВРХ