Успешно учешће ФСФВ на 13. Међународном сајму образовања "Путокази"

Факултет спорта и физичког васпитања Универзитета у Новом Саду представио се на међународном сајму образовања "ПУТОКАЗИ 2018" у склопу заједничког наступа Универзитета у Новом Саду. Сајам образовања “Путокази” је догађај који афирмише образовне институције средњошколског и високошколског нивоа у земљи и иностранству, а заинтересованима за наставак школовања и стручно усавршавање пружа потребне информације о условима уписа.

Декан Факултета проф. др Небојша Максимовић присуствоао је отварању Тринаестог по реду међународног сајма образовања „Путокази“, Новосадског сајма који је трајао од 8. до 10. марта. Свечано отварање одржано је 8. марта 2018. године и тим поводом обратио се покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност, проф. др Зоран Милошевић, и потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице, Михаљ Њилаш.

Другог и трећег дана сајма је била највећа посета будућих бруцоша из целе Војводине па су асистенти као и студенти факултета представљали програме студирања и могућности које наш факултета пружа. Са обзиром да је током трајања сајма образовања био постављен и сајам књига, многи посетиоци су били у прилици да се боље упознају са активностима Факултета спорта и физичког васпитања у пољу образовања и науке.

Факултет спорта и физичког васпитања је представио студијске програме будућим студентима кроз активну интеракцију, дељењем водича и информатора о факултету. Заинтересовани за студирање имали су прилику да на време прикупе податке о начину студирања, условима и процедури уписа, пријемном испиту као и могућностима које се пружају студентима након завршетка нашег факултета.

Током три дана сајма образовања “Путокази” штанд факултета су посетили многи професори нашег факултета који су се уверили у заинтересованост средњошколаца за упис на прву годину Факултета спорта и физичког васпитања Универзитета у Новом Саду.

У организацији и спровођењу сајамских активности активно су учествовали студенти асистени и наставници којима се овим путем захваљујемо.

Sajam obrazovanja

Sajam obrazovanja

Sajam obrazovanja

ВРХ