Author Topic: Konferencija "Obrazovanje i zapošljavanje"  (Read 2150 times)

incognito

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 217
    • View Profile
Konferencija "Obrazovanje i zapošljavanje"
« on: Фебруар 26, 2013, 11:22:58 am »
Izvor: Zvanični sajt Univerziteta u Novom Sadu

POZIV

U nameri da iskoristimo potencijale partnerske saradnje koju smo ozvaničili potpisivanjem zajedničkog Memoranduma o saradnji u decembru prošle godine,  Univerzitet u Novom Sadu i Pokrajinska služba za zapošljavanje organizuju prvu zajedničku konferenciju „Obrazovanje i zapošljavanje“. Konferencija će se realizovati u petak 1. marta 2013. godine s početkom u 11 časova, u Kongresnom centru Novosadskog sajma, u okviru Sajma obrazovanja „Putokazi“.

Cilj Konferencije je da otvori dijalog i prikaže trenutno stanje, perspektive i međusobnu povezanost sektora obrazovanja i zapošljavanja, kroz predstavljanje tri najznačajnija stuba u unapređivanju veze ova dva sektora u AP Vojvodini: kreatore politika, tržište rada i Univerzitet u Novom Sadu.

Tim povodom, veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo da prisustvujete Konferenciji i aktivno učestvujete u razmatranju aktuelnih tema u oblasti obrazovanja i zapošljavanja. Na Konferenciji će govoriti predstavnici Univerziteta u Novom Sadu, Nacionalne službe za zapošljavanje, Pokrajinske službe za zapošljavanje, Pokrajinskog sekretarijata za nauku i tehnološki razvoj, Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova, Grada Novog Sada, Privredne komore Vojvodine i Unije poslodavaca Vojvodine.

http://www.uns.ac.rs/sr/novosti_dogadjaji/2013/0301obrazovanjeZaposljavanje.pdf